top of page
  • Kareena Haukka

Paranna aivojesi suorituskykyä ja elämänlaatua turvallisesti neurofeedback-terapialla

Updated: May 27

🌻Neurofeedback: Opeta Aivosi Toimimaan Paremmmin🤯


Neurofeedback on kuin kuntosali aivoillesi. Se auttaa sinua ymmärtämään ja ohjaamaan omaa aivotoimintaasi, mikä voi tehdä elämästä vähän helpompaa, jos kamppailevat esimerkiksi keskittymisen, mielialan tai stressin kanssa.


🌻Miten se toimii arkielämässä?


Kuvittele, että voit nähdä mobiiliruudultasi, miten aivosi työskentelevät ja opetella sitten säätämään niiden toimintaa. Neurofeedbackia käytetään auttamaan ihmisiä, joilla on vaikeuksia, kuten tarkkaavaisuushäiriöt, ahdistus tai masennus. Harjoittelun avulla he oppivat hallitsemaan aivojensa toimintaa paremmin, mikä voi auttaa heitä tuntemaan olonsa rauhallisemmaksi ja keskittyneemmäksi.


🌻Mitä hyötyä siitä on pitkällä aikavälillä?


Kun jatkat neurofeedback-harjoituksia säännöllisesti, aivosi alkavat tottua toimimaan tehokkaammin. Ajattele sitä niin, että aivosi oppivat uusia niksejä, jotka voivat auttaa sinua elämässäsi päivittäin. Tämä voi tarkoittaa sitä, että saatat tuntea olosi energisemmäksi, pystyt keskittymään paremmin tai hallitsemaan stressiä tehokkaammin.


Neurofeedback on kuin opettaisi aivoille uusia temppuja, jotka voivat auttaa niitä toimimaan paremmin jokapäiväisessä elämässä. Tämä menetelmä on kuin antaisi aivoillesi henkilökohtaisen valmentajan, ja monet ovatkin löytäneet siitä apua arkeensa.


☀️Pitkäaikaisvaikutukset


Neurofeedback-harjoittelun jatkuvuus voi vakiinnuttaa aivotoiminnan muutoksia. Pitkällä tähtäimellä tämä voi johtaa kestäviin parannuksiin niin käyttäytymisessä kuin kognitiivisissa toiminnoissakin.





21 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page